Entrada lliure a la piscina amb motiu del final de la campanya d'estiu de la UCP

2018-08-28 00:00:00

La festa de final de campanya d'estiu de la Unió de Comerciants del Papiol es farà aquest diumenge 2 de setembre a la piscina municipal. Amb motiu de la festa, l'entrada a aquesta instal·lació serà lliure des de les 12 a les 14 hores per als empadronats al Papiol. La regidoria de Comerç de l'Ajuntament dona suport a la campanya. Enguany s'hi ha sumat la regidoria d'Esports.

Amb l'objectiu de potenciar el comerç local, premiar i fidelitzar els clients, ja fa anys que els establiments de la Unió de Comerciants i Serveis del Papiol organitzen de cara a l'estiu campanyes promocionals. Per cada compra, els clients obtenen una butlleta per participar en el sorteig d'una excursió. Aquest diumenge 2 de setembre tindrà lloc aquest sorteig, durant la festa a la piscina. Hi haurà vermut.

Els premiats seran convidats a l'excursió que cada any organitza el gremi. La destinació és sorpresa. Si esteu interessats en comprar un tiquet per anar-hi, demaneu informació als establiments associats a la Unió de Comerciants. O proveu sort en el sorteig. Els botiguers ens animen a fer compres aquests últimes dies de la campanya.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-01-2019 15:03