Novetats al pàrquing de l'estació

2019-11-21 00:00:00

A partir del 2 de desembre de 2019, al pàrquing de l’estació de Renfe del Papiol hi haurà una zona verda reservada a residents. Hi podran aparcar exclusivament aquells turismes que disposin del distintiu Clau Papiol. Ja es poden demanar els adhesius a l’Ajuntament, gratuïtament.

D’altra banda, hi haurà una zona blava on només podran estacionar les persones que s’hagin registrat a l’aplicació de l’AMB “Aparcaments d’Intercanvi P+R”.

Quan comenci a funcionar l’App, durant els primers dies, a l’estació hi haurà personal de l’AMB per informar la ciutadania.

El Papiol és el quart municipi que incorpora una zona de pàrquing a la xarxa metropolitana d’Aparcament d’intercanvi, integrada fins ara de manera pionera per Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Castelldefels.

Properament, l’AMB arranjarà la zona de lliure estacionament, on es pot aparcar sense cap requisit.

L’Ajuntament del Papiol ha editat un quadríptic on s’expliquen amb detall totes aquestes novetats.

 

“En Clau Papiol”, accions a favor del planeta

Les novetats al pàrquing de l’estació de Renfe del Papiol s’emmarquen en el context de la campanya “En Clau Papiol”, que comprèn diferents accions a favor del planeta, totes amb la finalitat de fomentar hàbits i comportaments responsables amb el medi ambient i aconseguir menys residus, més sostenibilitat i menys xoc climàtic.

Sota l’eslògan “Fem-ho en Clau Papiol, obrim-nos al futur!”, la campanya convida a pensar globalment i a actuar localment; i a fer-nos responsables d’un problema que demana la implicació per part de tothom, col·lectivament i individual.

Les accions “En Clau Papiol” compten amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

 

Més info: 

 

"En Clau Papiol", accions a favor del planeta

http://www.elpapiol.cat/actualitat-i-comunicacio/noticies/en-clau-papiol-accions-a-favor-del-planeta

 

La clau està en l'orgànica

http://www.elpapiol.cat/actualitat-i-comunicacio/noticies/la-clau-esta-en-lorganica

 

El Papiol amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus

http://www.elpapiol.cat/actualitat-i-comunicacio/noticies/el-papiol-amb-la-setmana-europea-de-prevencio-de-residus

 

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '21-11-2019 13:31