Èxit de participació en la 42a Festa de la Cirera

2024-06-05 00:00:00

El consistori vol agrair la implicació de la ciutadania i de les entitats locals, que han fet possible una nova edició de la festa

La Festa de la Cirera i la gastronomia del Papiol ha tornat a repetir l’èxit d’anteriors edicions. Centenars de persones han visitat el municipi aquest cap de setmana per gaudir d’aquesta celebració, que enguany ha comptat amb una gran participació en totes les activitats programades. 

Com és habitual, l’exposició de cireres al Castell ha tornat a ser un dels punts més concorreguts de la festa. Els carrers del poble també s’han omplert amb parades diverses que han permès mostrar productes i conèixer la riquesa del nostre teixit associatiu. 

Més enllà de l’activitat més comercial, s’han programat durant tot el cap de setmana propostes diverses entre les quals no han faltat les més tradicionals i populars com el concurs de llançament de pinyols, la ballada de gegants, les sardanes o l’actuació castellera; els més petits també han pogut gaudir de tallers i jocs infantils; els tasts de vins o els vermuts populars també han comptat amb una gran participació de la ciutadania. Només el concert de dissabte al vespre es va haver de suspendre a causa de la pluja.  

La Festa ha estat organitzada de manera conjunta per l’Associació de Pagesos del Papiol i l’Ajuntament amb l’objectiu de fer un homenatge a la pagesia i posar en valor els productes de proximitat. Des del consistori es vol fer un agraïment a la ciutadania i a les entitats del poble, que amb la seva implicació han fet possible l’èxit de la festa.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '05-06-2024 09:47