Airos Delicatessen, una història d'èxit al polígon del Papiol

Dimarts, 27 de setembre de 2011
Tot va començar en una reconeguda pastisseria de Sant Feliu de Llobregat, la Montseny, amb més de 45 anys d'experiència. Des del mes d'abril de 2011 Airos Delicatessen estan instal·lats en un nau del polígon industrial del Canyet del Papiol per preparar el seu salt d'empresa familiar al detall a treballar per a grans clients i distribuïdors. Airos Delicatessen assorteix els seus clients de productes de pastisseria i bomboneria artesans que tenen la particularitat que es fan sense gluten, per la qual cosa són aptes per a celíacs. Fa poc han iniciat noves línies de productes que són aptes, també, per a persones amb al·lèrgies a l'ou, la llet o les fruites seques.

Cristina Barbero, adjunta a la direcció, ens explica que fa molts anys una mare va arribar a la pastisseria Montseny de Sant Feliu i va preguntar als amos si feien productes sense gluten. "Aquesta nena ara deu tenir uns 30 anys". Van començar a fer productes artesans de pastisseria sense gluten i el boca-orella va portar-los nous clients de Mataró, de Barcelona, de Girona i d'arreu de Catalunya... El creixement ha estat sostingut, i ara, amb la nova generació familiar plenament incorporada a l'empresa, estan treballant per fer el salt i obrir un mercat més ampli. "Sempre d'una forma controlada i mantenint la qualitat del nostre producte", afirma Cristina Barbero, "hem de seguir essent un producte artesà i dels bons", conclou.

L'empresa Airos Delicatessen treballa actualment en la creació d'una cartera de treballadors per al futur proper; d'aquesta manera podran ampliar la plantilla (actualment són 12 treballadors) per atendre noves demandes.

http://www.airos.es
Darrera actualització: 22.01.2019 | 15:01