El Papiol rebrà 92.820 ? de l'Estat per la liquidació final del 2010

Dijous, 22 de març de 2012
L'Estat espanyol ha acabat de fer la liquidació dels impostos i les taxes recaptats pels ens locals durant el 2010 i pagarà als municipis la diferència entre la suma que es va avançar en el seu moment i la liquidació definitiva. Segons la primera estimació que ha enviat el Ministeri d'Hisenda del Govern central, el Papiol rebrà 92.820 ?. L'Estat espanyol s'ha compromès a pagar ràpidament aquest deute amb els ajuntaments sempre que aquests destinin els diners a pagar les factures que tinguin pendents amb els seus proveïdors i contractistes (pimes i autònoms) presentades al registre administratiu amb data 31 de desembre de 2011.

Com que l'Ajuntament del Papiol està al dia de totes les seves obligacions, pot utilitzar aquest escreix on cregui més convenient. Està previst que utilitzi aquesta suma per contrarestar les previsions que en època de crisi revelen l'augment de la morositat.

L'Ajuntament del Papiol, amb les factures pagades
El dia 15 de març era la data establerta pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern espanyol perquè els ajuntaments de tot l'Estat presentessin un llistat de les factures pendents d'abonar als seus proveïdors comercials i contractistes (pimes i autònoms) presentades al registre administratiu amb data 31 de desembre de 2011. El Papiol no ha hagut de presentar la llista perquè té totes les factures pagades. Vegeu tota la notícia
Darrera actualització: 22.01.2019 | 15:01