Festa Major del Papiol 2019

2019-07-15 00:00:00

El darrer cap de setmana de juliol (i els dies previs) el Papiol es tornarà a vestir de Festa Major. Una vegada més, amb la implicació i la participació de tothom (Ajuntament, penyes, associacions, entitats, veïns i veïnes), s’ha fet un programa per a tots els gustos i edats.

“Se’ns barregen els colors”

L’Ajuntament de dedica altre cop el cartell de la Festa Major a la feina que hi fan penyes i entitats i es torna a inspirar en les samarretes de colors que tothom vesteix aquests dies.

El cartell, a més, fa referència a la diversitat i a la convivència i vol expressar la idea següent: al Papiol, hi viuen unes 4100 persones, que formen un poble heterogeni. Hi ha gent de tots colors. És un poble divers, multicromàtic, on es barregen els colors. Això ho fa la vida en comú i passa, sobretot quan les papiolenques i els papiolencs pensen i senten en clau de poble.

L’Ajuntament continua treballant perquè diversió i civisme vagin de la ma

L’Ajuntament explica que la Festa Major al Papiol acostuma a ser cívica i respectuosa, però que fa temps que actua per prevenir. Enguany ha contractat un servei de Punt lila per evitar agressions sexistes. El Punt lila se suma a mesures anteriors perquè diversió i civisme vagin lligats.

Que la festa sigui popular i divertida, alhora que responsable, segura i cívica, ha estat és i serà prioritari per a l’Ajuntament del Papiol i per això els darrers anys s’han incrementat les actuacions per evitar actes incívics i agressions.

Per tercer any consecutiu es tornaran a fer actuacions de sensibilització per dissuadir sobretot el jovent de consumir alcohol i drogues. I per anar més enllà, durant alguns actes de la Festa Major aquest any s’instal·larà la carpa del Punt lila, que es reforçarà en moments concrets amb un servei itinerant.

Les actuacions del Punt lila es concentraran en els actes de nit en què es preveu molta concurrència i seran informatives, de sensibilització i d’atenció en cas d’agressió.

-----------------------------------------------------------------------

Més informació: http://www.elpapiol.cat/coneix-el-papiol/el-papiol/festes-fires-i-altres-esdeveniments/festa-major--santa-eulalia

Programa: http://elpapiol.webmunicipal.diba.cat/media/repository/municipi/festes/festa_major/programes/festa_major/2019_pgm_fmelpapiol.pdf

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '15-07-2019 10:39