Mesures per a la calor (divendres 28 de juny)

2019-06-27 00:00:00

27.06.19 Davant la previsió de temperatures molt altes demà divendres 28 de juny, l’Ajuntament del Papiol pren mesures per pal·liar-ne els efectes.

  1. S’ofereix la Biblioteca com a lloc disponible amb aire condicionat. Que els ajuntaments prevegin llocs frescos és una de les peticions que fa Protecció Civil. Demà divendres la Biblioteca obrirà matí i tarda. De de 10 a 14 h estarà obert tot l’edifici i de 14 a 18 h, només la planta baixa.
  1. Els residents podran accedir demà lliurement a la Piscina (de 7.30 a 22 h). L’accés estarà supeditat a l’aforament màxim de la instal·lació, que en cap cas es podrà superar. S’haurà d’acreditar la residència al Papiol a l’entrada de les instal·lacions.

L’Ajuntament recorda que cal extremar aquests dies les precaucions per la situació d’alerta davant les altíssimes temperatures d’aquests dies. És important seguir tota una sèrie de recomanacions i consells per evitar trastorns de salut com esgotament, deshidratació, rampes, erupcions cutànies o un cop de calor. D’altra banda, també es demana prudència en les activitats a prop de les zones forestals per evitar el risc d’incendis.

Més informació: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/onada_de_calor?destacat=1

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '27-06-2019 15:05