Pagament del tribut pels serveis metropolitans

2019-10-09 00:00:00

Les persones titulars d’un immoble al Papiol han de rebre els propers dies un document per pagar el tribut metropolità anual (TM) corresponent a 2019. El TM el cobrarà directament l’AMB i en determinarà el valor depenent del valor cadastral del bé immoble que es grava.

Es tracta d’un tribut que ajuda a finançar els serveis que presta l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a tots els seus municipis. El transport és un d’aquests serveis. D’altra banda, el TM té com a objectiu garantir la cohesió social i la reducció de les desigualtats.

Els 18 municipis metropolitans de la segona corona, com el Papiol, pagarem aquest tribut després que a començament d’any l’AMB ens va equiparar a la primera.

Així, el TM es cobrarà ja a tots els municipis de l’àrea metropolitana. Per la seva banda, existeix el compromís de l’AMB de millorar progressivament el transport públic dels municipis que ens vam integrar a la zona 1.

La primera contraprestació que ofereix l’AMB des de l’1 de gener de 2019 és poder viatjar per tot l’àrea amb les targetes de transport integrat de zona 1. Ajuntaments com el del Papiol, però, continuen reclamant que la integració ens doni un servei equiparable al que tenen els municipis que fa temps que estan a la primera corona. L’Ajuntament del Papiol continua reclamant, entre d’altres millores, un increment del servei d’autobusos interurbans.

Més informació sobre el TM: http://tributmetropolita.amb.cat/.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '09-10-2019 15:03