Inaugurat el Museu d'art contemporani Pau Vila del Papiol!

2020-01-31 00:00:00

30.01.20 Cada any el centre tria un tema sobre el qual desenvolupa un projecte que els permet treballar conjuntament noves estratègies per aprendre. Aquesta setmana, tot l’alumnat de l’escola d’infantil i primària del Papiol Pau Vila ha treballat l’art contemporani, alguna de les seves disciplines i els seus artistes més representatius. Podrem veure el resultat del que han fet aquesta tarda i les tardes del 3 al 7 de febrer.

Fins al divendres de la setmana vinent, l’escola queda convertida en un Museu d’Art contemporani, en el qual s’exposen les obres d’art fetes els darrers dies: pintures, fotografies, escultures, gravats, dibuixos, murals...

L’escola bressol del Papiol el Cucut també ha participat en el projecte. Així com alguns artistes plàstics locals vinculats amb les famílies del centre.

L’escola ha inaugurat aquest matí el Museu d’art contemporani Pau Vila del Papiol, així com el mural de paret que l’artista local Elisa Capdevila ha dissenyat i ha pintat amb la col·laboració de totes les classes.

Un exemple més de l’alt nivell de complicitat que hi ha entre tot el poble i l’escola.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '31-01-2020 14:16