El Papiol, Sant Jordi 2020

2020-04-22 00:00:00

Aquest 23 d’abril, el celebrem a casa! I perquè aquest any la diada no deixi de ser especial, tothom al Papiol tindrà un llibre per Sant Jordi. La regidoria de Cultura posa gratuïtament  a l’abast de tothom, en format pdf, el llibre il·lustrat El Papiol. Moments històrics. Us el podreu descarregar des del web de l’Ajuntament. Si encara no heu llegit, aquest Sant Jordi és un bon moment per fer-ho.

Enllaç per descarregar el llibre:  http://www.elpapiol.cat/comunicacio/hemeroteca/publicacions-especials

D’altra banda, des de la regidoria d’Educació, s’ha organitzat l’entrega a domicili dels llibres en format paper a les llars del Papiol on hi ha infants nascuts entre el 2008 i el 2014. S’ha triat aquesta segment de població perquè tot i que tothom pot gaudir-ne de la lectura, aquest llibre il·lustrat està pensat, sobretot, per a infants de les edats dels nens i nenes que entre avui i demà el rebran a casa.

 

La Biblioteca Valentí Almirall també celebra Sant Jordi

Dijous 23 d’abril, la Biblioteca del Papiol farà públic el nom del guanyador o la guanyadora del concurs de recomanacions de lectures a través d’un vídeo per a infants i joves. Els guanyadors o les guanyadores de les tres categories  d’aquest concurs de booktubers organitzat a Instagram per la Biblio rebrà l’obsequi d’una targeta regal d’Abacus.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-04-2020 18:10