Es reforça la neteja viària al Papiol, adaptada a les necessitats actuals

2020-03-30 00:00:00

Aquest matí s’ha començat a reforçar la neteja viària del Papiol, amb les incorporacions de la Brigada Municipal  i d’un vehicle de reforç.

Les feines de neteja viària al Papiol no s’han aturat, tot i les mesures de confinament i per reduir l’activitat i evitar la propagació del coronavirus. L’empresa concessionària d’aquest servei ha estat duent a terme un pla especial, adaptat a les circumstàncies, tant pel que fa a les necessitats higièniques actuals com a la necessitat de reduir el nombre de persones treballant al carrer per evitar riscos de contagis.

Des d’avui dilluns 30 de març es reforça aquest pla, ja que la Brigada Municipal (dotada ja amb els equips de protecció individuals adequats) també assumirà feines de neteja viària, com netejar amb lleixiu i aigua aquells indrets de la via pública amb més risc de possibles contagis: els encontorns dels establiments d’alimentació oberts, de la farmàcia, així com les marquesines de les parades d’autobusos, els passamans... També s’ha incorporat avui a la neteja dels carrers un vehicle de reforç.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '01-04-2020 14:03