Tancament del consultori mèdic del Papiol a partir de dimecres 25 de març

2020-03-24 00:00:00

A partir de dimecres 25 de març l’activitat presencial al consultori mèdic del Papiol es farà al CAP la Granja de Molins de Rei.

Davant la situació d’excepcionalitat causada pel COVID-19, CatSalut anuncia noves mesures, que se sumen a la desprogramació de visites.

Les noves mesures, que han estat comunicades als diversos ajuntaments afectats, tenen com a objectiu facilitar la feina als professionals de la salut i garantir l’atenció a la ciutadania.

L’estratègia es basa en la necessitat de reordenar els recursos assistencials del territori i en el treball conjunt dels serveis d’atenció primària, hospitals i centres sociosanitaris del Sistema de Salut de Catalunya.

Per aquest motiu, s’estan agrupant serveis presencials. Aquesta concentració respon a la necessitat de garantir les condicions de seguretat en la prestació sanitària, la disponibilitat de professionals i la prioritat del suport a l’atenció a domicili i a residències.

S’està procurant potenciar la no-presencialitat, recomanant l’ús de La Meva Salut i l’eConsulta de manera específica, i l’APP Stopcovid19 per al maneig i seguiment dels símptomes de la malaltia

CatSalut destacar la comprensió i la bona resposta rebuda per part de la ciutadania, que s’ha mostrat comprensiva amb aquestes mesures.

CAP LA GRANJA MOLINS DE REI

  • Adreça: carre de les Sínies, s/n
  • Telèfon: 93 66 877 11

Pel que fa als medicaments crònics, si la recepta està caducada, podeu demanar els medicaments a la farmàcia i us els serviran. És imprescindible que porteu la vostra targeta sanitària.

Podeu consultar la nota de premsa enviada per CatSalut a l'Ajuntament del Papiol per comunicar les noves mesures (a documents adjunts).

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '01-04-2020 14:05