4a edició de la Mitja Kids, la trail papiolenca per a infants i joves

2019-04-30 00:00:00

30.04.19 El proper dimecres 1 de maig tindrà lloc la quarta edició de la cursa de muntanya Mitja Kids del Papiol, la versió infantil i juvenil de la Mitja del Castell. Té com a objectiu encomanar la passió per aquestes curses des de ben petits i que es gaudeixin en família. Enguany la novetat és la participació de 3 infants amb discapacitat intel·lectual de l’associació Tots Correm Junts.

La carrera està organitzada per l’Escola de Trail Barcelona (creada recentment al Papiol) i per l’associació Mitja del Castell, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol.

L’esdeveniment, que començarà a les 10 del matí, comptarà amb la participació d’uns 300 participants d’entre 1 i 17 anys, que correran un dels quatre circuits que s’han traçat per a l’ocasió als paratges papiolencs del Parc de Collserola. La trail començarà i acabarà a l’emblemàtic indret papiolenc de les Escletxes. Els recorreguts estaran senyalitzats amb cinta i pintura ecològica i biodegradable.

Els infants i joves participaran en un recorregut o en un altre depenent de l’edat. Els més petits poden córrer acompanyats d’un familiar.

Mitja Mini: 1.000 m (+ 20m de desnivell)

Mitja Kids: 1.500 m (+ 35m de desnivell)

Mitja Joves: 3.000 m (+ 90m de desnivell

Mitja Junior: 5.000 m (+ 200m de desnivell)

Totes les corredores i corredors rebran una medalla per i una bossa amb obsequis. D’altra banda, el club o escola amb més participants, obtindran un xec per valor de 150€ que hauran de destinar a material educatiu o esportiu.

La cursa compta amb una gran participació per part de voluntaris i associacions i entitats locals. La junta local de l’Associació espanyola contra el càncer (AECC) participarà amb una acció de difusión relacionada amb la campaña “Posa`t la gorra” dedicada al cáncer infantil.

Més informació: http://mitjadelcastell.com/mitjakids_esp.html

Video promocional: https://youtu.be/XkLXwCSoz0s

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '30-04-2019 10:00