Plans d'actuació


Pla director de l'Esport del Papiol

Donat el gran interès i la implicació de les entitats esportives del municipi, l'Ajuntament del Papiol ha dut a terme un estudi que ha culminat en un Pla director de l'esport al nostre municipi

Aquest pla q es va iniciar el 2016, gràcies a l'impuls d'una subvenció en espècie de la Diputació de Barcelona ha estat aprovat per la Junta de Govern Local en data 27 de febrer de 2017

 

Pla Estratègic de Turisme del Papiol

L'Ajuntament del Papiol vol donar a conèixer els indrets del municipi i promoure tot el que aquest sector econòmic pot proporcionar, per aquest motiu ha realitzat el Pla Estratègic de Turisme del Papiol.

Aquest Pla ha estat aprovat per la Junta de Govern Local número 12 de data 19 de juny de 2017

Pla d'accessibilitat del Papiol

Aquest Pla pretén proposar les intervencions i els criteris necessaris que s’han d’aplicar en els entorns de l’espai públic, l’edificació i el transport, estudiant tant els aspectes espaials com de comunicació que s’hagin de dur a terme per aconseguir un poble sostenible, en la mesura que ha de respectar el medi ambient, adaptada, sense exclusions, que estigui configurada per a tots.

 

Pla d'acció municipal (PAM) 2015-2019

El setembre de 2015, el govern municipal del Papiol va presentar a la ciutadania en un acte públic les principals línies que defineixen del seu PAM (Pla d'acció municipal) per al mandat 2015-2019.

L'octubre de 2016, el govern va fer un altre acte públic sobre el PAM. En aquesta ocasió, per explicar el seu estat d'execució.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-11-2019 12:46