El Papiol Patrimoni


Descobrir i redescobrir el Papiol!

El Papiol és un municipi força singular del Baix Llobregat, dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb molts indrets i racons per descobrir i gaudir. És un poble mil·lenari que es va anar construint sobre un turó d’uns 160 m d’altura al voltant del castell (s. x).

El Papiol compta amb uns quants recursos atractius turísticament, com el seu entorn natural o el seu patrimoni arquitectònic i cultural. Algunes d’aquestes peces del nostre patrimoni arquitectònic més interessants conformen aquesta ruta de turisme cultural pel nucli urbà papiolenc. La ruta està pensada tant per als visitants, que descobriran el patrimoni, com per als veïns, que el redescobriran i, per tant, el valoraran més. La ruta s’ha creat a partir de la retolació exterior d’alguns dels edificis i elements considerats més rellevants perquè tenen un valor arquitectònic, històric o artístic.

La creació d’aquesta ruta persegueix la posada en valor del patrimoni cultural papiolenc. Així mateix, aquesta ruta es pot complementar amb algunes propostes pel nostre entorn natural, com la ruta de turisme de natura i salut del Papiol a l’ermita de la Salut.

Tríptic número 2 de la col·lecció Un dia al Papiol: ruta El Papiol Patrimoni

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-02-2022 08:43