Canal WhatsApp


Servei de comunicació a través de WhatsApp

La ciutadania disposa d'un servei gratuït d'informació de servei públic a través de l'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp.

L'Ajuntament del Papiol ofereix a través d'aquest canal l'enviament d’informació sobre l’actualitat municipal, comunicats urgents o incidències.

L'adhesió al servei és voluntària i gratuïta.

 

PER ACCEDIR-HI:

1)      La persona interessada ha d'afegir als seus contactes de telèfon mòbil el número 662964003 amb el nom “Informació Ajuntament”.

2)      A través de WhatsApp, ha d’enviar un missatge a aquest número amb la paraula “ALTA” per sol·licitar l’accés al servei.

3)      L'Ajuntament respondrà amb un missatge que contindrà un enllaç a la informació sobre la política de privacitat i tractament de dades personals.

4)      La persona que ha sol·licitat accedir al servei haurà de contestar per donar el seu consentiment sobre el tractament de les seves dades. Haurà de respondre amb el missatge: “SÍ, CONSENTEIXO”.

A partir d’aquest moment, la persona que ha consentit ja podrà rebre els missatges de l’Ajuntament.

5)      En qualsevol moment podeu donar-vos de baixa del servei. Haureu d’enviar-nos un missatge amb la paraula “BAIXA”.

 

El número de telèfon mòbil associat a aquest servei és unidireccional.

No hi haurà interacció amb altres persones usuàries ni cap conversa amb l'Ajuntament.

La ciutadania disposa d'altres vies per fer tràmits i comunicar-se amb l'administració:

Presencialment i telefònicament: Oficina d’Atenció a la Ciutadania (93 673 02 20).

Telemàticament:

-          Seu electrònica (tots els tràmits).

-          App/web Línia Verda El Papiol (incidències via pública). 

 

D’acord amb la vigent normativa de protecció de dades (RGPD 2016/679 i LOPDGDD 3/2018), us informem que l’Ajuntament del Papiol, com a responsable del tractament, tractarà de forma legítima, d’acord amb l’exercici de poders públics, les dades que ens heu facilitat per incorporar-les a les llistes de distribució de WhatsApp, que tenen la finalitat d’informar de l’actualitat municipal. 

Les vostres dades no seran cedides a tercers, excepte en cas d’obligació legal, i seran conservades mentre duri la finalitat del servei i durant els terminis establerts per la legislació aplicable.

Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, suspensió, limitació i oposició al tractament de les dades personals enviant un correu a papiol.comunicacio@elpapiol.cat.

En cas de considerar que els vostres drets de protecció de dades han estat vulnerats, podeu presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (https://apdcat.gencat.cat/ca/inici).

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-06-2023 11:37