Comencen els treballs previs a la renovació del carrer Anselm Clavé

2024-06-07 00:00:00

Les obres preveuen algunes afectacions en la circulació de vehicles a partir de dissabte i canvis en la zona d’aparcament a partir de dilluns 10 de juny

A partir d'aquest dissabte dia 8 de juny  i fins a mitjans de la setmana vinent, començaran les feines de millora del carrer d'Anselm Clavé en el tram que no està pavimentat -entre cardenal Casañas i Baixada de Can Minguet- i es procedirà al tall de circulació mentre durin les obres. Es tracta d’actuacions prèvies perquè a partir del 18 de juny s’iniciaran les obres de reurbanització del carrer. 

A partir de dilluns 10 de juny,  les places d’estacionament de vehicles del davant de la peixateria esdevindran places de rotació de quinze minuts enlloc de la zona blava vigent actualment a l’avinguda Generalitat. 
  
Totes aquestes mesures prèvies s’han d’implementar perquè el proper 18 de juny l’Ajuntament del Papiol ha previst les obres als carrers Anselm Clavé i Doctor Fleming. L’actuació preveu guanyar amplada a les voreres, el soterrament dels serveis i l’adaptació de l’espai a un format de plataforma única, el qual comptarà amb una banda d’aparcament per a vehicles i diversos arbres.

El projecte es divideix en una primera fase centrada en el tram des de l’avinguda Generalitat fins a l’entorn del carrer Doctor Fleming, i la segona part de les obres inclourà la zona que va des del carrer Doctor Fleming fins al carrer Cardenal Casañas.

El tall de circulació de vehicles al carrer Anselm Clavé  fins Av. Generalitat farà que s’hagi de circular cap a la Baixada de Can Minguet per poder sortir de la zona.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '10-06-2024 16:03