La 39a Festa de la cirera tanca amb un balanç positiu d'assistència i participació

2021-06-08 00:00:00

Els veïns i veïnes del Papiol han demostrat un cop més el que aquesta festa significa pel poble, ja que durant el cap de setmana va haver-hi un gran èxit de participació en les activitats organitzades.

Enguany s'ha optat per realitzar un model de festa adaptat a les circumstàncies de la Covid i respectant les mesures sanitàries establertes. Tot i això els veïns i veïnes del Papiol han demostrat un cop més el que aquesta festa significa pel poble, ja que durant el cap de setmana va haver-hi un gran èxit de participació en les activitats organitzades, arribant a esgotar les entrades disponibles. L'Exposició de Cireres va ser visitada per més d'un centenar de persones i prop d'una seixantena de persones van gaudir de la jornada de portes obertes del Castell del Papiol.

La Festa de la Cirera no és possible sense el suport i la col·laboració de l'Associació de Pagesos del Papiol, com també de les famílies que treballen la terra per oferir-nos fruites i verdures de qualitat i de proximitat. Des de l'Ajuntament del Papiol es vol agraïr a tota la ciutadania que va respectar en tot moment les mesures establertes i a més, va participat activament en les activitats organitzades.

Gràcies a totes i ens veiem l'any que ve a la 40a edició.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '08-06-2021 12:12