L'estació de Renfe del Papiol es renova

2024-03-21 08:00:00

S'adequa la sala de descans per a usuari/es del tren, la qual romandrà oberta de dilluns a dissabte.

Al llarg de les darreres setmanes, l’estació de Renfe del Papiol ha estat objecte d’una intervenció dirigida per la companyia ferroviària i enfocades a oferir un millor servei al nostre poble. En concret, les obres han servit per condicionar diverses zones interiors i exteriors de l’equipament, especialment a través de diverses tasques de pintura i il·luminació. 

Per un costat, han treballat per adequar la sala de descans per a les persones que fan ús del tren. Amb això, a partir d’ara, compten amb una zona d’aixopluc que està oberta de dilluns a dissabte, de les sis del matí a les vuit del vespre.

D’altra banda, les obres també han servit perquè Renfe s’encarregui de sanejar les zones malmeses i pintar les façanes, diversos espais exteriors i les indicacions de seguretat a les escales i als desnivells, a més de millorar la il·luminació de la zona de l’aparcament

L’Ajuntament s’ha mostrat satisfet amb els resultats de la intervenció, i manté el contacte amb Renfe perquè l’equipament millori també la seva accessibilitat, amb la voluntat de garantir l’accés a la gent gran o a altres persones amb dificultats de mobilitat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '02-04-2024 09:51