Obertes les inscripcions per la 7a Mitja del Castell

2021-09-17 00:00:00

El 17 d'octubre torna la cursa més popular del Papiol, torna la Mitja del Castell amb limitació de 500 participants i amb mesures COVID. 

El 17 d'octubre torna la cursa més popular del Papiol, torna la Mitja del Castell amb limitació de 500 participants. Després d'un any sense cursa com a tal, els organitzadors han decidit convocar aquesta cursa de muntanya que enguany està condicionada pel protocol COVID. 

Tot i que la cursa aquest any coincideix amb altres esdeveniments esportius similars, ja s'han inscrit més de 200 persones. Les inscripcions es poden fer a través del seu web, emplenant un formulari fins el 13 d'octubre.

La cursa té dues modalitats i els participants es poden apuntar en funció de les seves capacitats:

  • Mitja Experience de 12,7 km +500 m amb arribada al Castell del Papiol. Té un Itinerari 100% trail, transcórrer per llocs emblemàtics del Papiol com el Castell, Puig Madrona, Salut i Escletxes.
  • Mitja del Castell 24,5 km +1100 m, amb arribada al Castell del Papiol.L'itinerari és pel Parc de Collserola amb continuades pujades i baixades per camins, corriols i pistes pel Terme Municipal del Papiol i passant per llocs emblemàtics com la Rierada, la Salut, Puig Madrona, les Escletxes i amb arribada al Castell del Papiol. Cal superar uns 25 km amb un desnivell positiu de 1.150 m

La cursa que celebra la seva 7a edició es presenta amb novetats i sorpreses pels participants. La principal novetat és que aquest any l'inici de la cursa no es realitzarà al Castell del Papiol sinó a la pista ludicoesportiva per motius de seguretat, ja que l'espai és més ampli. Caldrà mascareta a les zones comunes on hi hagi molta freqüència de gent i els avituallaments es faran amb monodosi per evitar que la cursa sigui un punt de contagi.

La solidaritat està molt present en aquesta cursa, ja que el 100% dels diners recaptats a les inscripcions, va destinat al Banc d'Aliments. A més, la cursa és possible gràcies a més un centenar de voluntaris i voluntàries que fan de suport i ajuda als participants.

L'any passat no es va poder celebrar aquesta cursa per motius de la COVID i però van realitzar una cursa Open on els participants podien fer la cursa quan i on volien. Aquest any no hi haurà categoria infantil, però emplacen als més menuts a la Mitja Kids que se celebrarà el 1 de maig del 2022.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '17-09-2021 17:10