Servei d'infermeria pediàtrica

2023-11-07 00:00:00

A partir del dimecres 8 de novembre el CAP tindrà el servei d'infermeria pediàtrica. Atendrà tots els dimecres en el torn de matí per a visites programades

El Consultori Local El Papiol comptarà amb una infermera pediàtrica a partir del 8 de novembre. La professional ofereix atenció a la consulta, tots els dimecres en el torn de matí, per a visites programades. Aquestes visites inclouen vacunació, algunes revisions, consells de lactància i d’alimentació, entre d’altres. També realitzarà activitat fora del centre, com el Programa Infadimed (Promoció de la Dieta Mediterrània) així com activitats comunitàries adreçades als infants i les seves famílies.

Al CAP Molins de Rei s’hi segueix oferint atenció pediàtrica tots els dies de la setmana, en l’horari complet, per a visites programades, analítiques, atenció urgent moderada i lleu i administració de les vacunes de la grip i el VRS (Virus Respiratori Sincitial). També s’organitza la vacunació sistemàtica a les escoles i el Programa de Salut i Escola.

Per accedir a aquest servei cal programar visita a través del CAP.

Recordeu que es manté la valoració de les urgències vitals com fins ara i, segons el cas, es fa la derivació corresponent.

Des de l'Ajuntament continuarem treballant per garantir uns serveis sanitaris òptims.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '08-11-2023 08:26