1673

Comunicació d'animals perduts, abandonats o morts a la via pública

Aquest tràmit permet sol·licitar a l'Ajuntament el servei de recollida d'animals morts o abandonats que es trobin a la via pública. 

No existeix el servei de recollida d'animals morts a particulars, aquests s'han d'adreçar a un veterinari.Més informació

No té cap cost per a la persona que dóna l'avís.

Si l'animal està mort a la via pública, es truca al servei de neteja viaria per tal de que retirin el cos de l'animal i es porta a incinerar.

En cas dels animals perduts / abandonats es portaran durant un màxim de 48 hores a l'espai habilitat a la deixalleria municipal.

S'intentarà localitzar al propietari del gos si aquest té microxip, de no ser possible o transcorregudes les 48 hores es trucarà a la protectora d'animals de Mataró (SPAM) per tal que el traslladin a les seves instal.lacions.

Qui el pot demanar?
Qualsevol persona, tant presencialment com telefonicament.
Quan es pot sol·licitar?

Durant tot l'any.

Quan es dóna resposta?
Per la naturalesa del tràmit no es contempla un termini preestablert, la recollida/retirada es fa tant aviat com sigui possible.
Cost
  • No té cap cost per a la persona que dóna l'avís.

  • Ordenança Fiscal 8, article 6.2, epígrafs 2.02-2.05 per la captura/troballa/recollida/retorn/derivació d'un animal, que repercuteixen en el propietari de l'animal.
Documentació necessària?
Descripció documentació
No cal aportar documentació.
Com iniciar el tràmit?
Presencialment
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-04-2018 08:28