1674

Petició de control de plagues (insectes, rates, etc.)

Aquest tràmit permet comunicar un problema de rates, ratolins, paneroles, abelles, vespes, mosquits o altres insectes, així com plagues generalitzades que afectin a la flora i arbrat (ex. el morrut de la palmera) a un espai públic (carrers, places, jardins, camins, etc.) i demandar que l'ajuntament actuï per tal de desratitzar, desinfectar i desinsectar aquests espais o establir mesures de control en el cas de presència d’aus en l’àmbit urbà.Cal complir amb els següents requisits:

No es requereix aportar cap documentació. Però si es disposa de fotografies o mostres en els cas dels insectes caldrà aportar-lo per a facilitar la seva identificació i establir el tractament més adient.

 Observacions:

Independentment a la denúncia puntual per algun tipus de plagues, l'Ajuntament ja realitza regularment tractaments de control de plagues anuals com són el de les rates, les paneroles i els mosquits, i tractaments de reforç periòdics si es detecta un augment de l'activitat per causes ambientals.

En el cas que la plaga sigui en una propietat privada, l'Ajuntament no realitzarà cap tractament però sí que li pot facilitar a l'interessat la informació adient de les actuacions que pot dur a terme o els contactes amb les empreses que fan tractaments de plagues.

Qui el pot demanar?

Qualsevol persona.

Quan es pot sol·licitar?

Durant tot l'any.

Quan es dóna resposta?
Per la naturalesa del tràmit no es contempla un termini preestablert.
Cost

No té cap cost.

Documentació necessària?
Descripció documentació
No cal aportar documentació.
Com iniciar el tràmit?
Presencialment
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-03-2018 11:55