Eleccions al Parlament de Catalunya 2010

Dijous, 14 d’octubre de 2010
El 28 de novembre de 2010 se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya.
Les llistes electorals s'exposen al públic perquè les persones interessades les consultin a l'efecte de presentar reclamacions. El termini d'exposició pública és de l'11 al 18 d'octubre. A partir de l'1 de novembre, després del període d'exposició pública del cens electoral, els electors rebran les targetes censals.
Els electors residents a Espanya poden exercicir el vot per correu. La sol·licitud es farà personalment a qualsevol oficina de Correus, des del 5 d'octubre fins al 18 de novembre.

Els electors que visquin o treballin a l'estranger poden votar des d'allà. Per poder-ho fer, cal que estiguin inscrits al Cens Electoral de Residents Absents a l'estranger (CERA) i adscrits a algun municipi de Catalunya. Aquests electors rebran d'ofici la documentació necessària per exercir el vot que els enviarà l'Oficina del Cens Electoral del 2 de novembre al 16 de novembre.

Els electors que es trobin temporalment a l'estranger podran exercir el vot per correu sol·licitant la documentació necessària a l'oficina consular del país corresponent. Per poder exercir el vot cal estar inscrit al Registre de Matrícula Consular com a no resident. El termini de sol·licitud és del 5 d'octubre al 30 d'octubre.

El sorteig dels membres de les meses electorals es portarà a terme, mitjançant ple municipal, entre el 30 d'octubre i el 6 de novembre.

Tota la informació relativa a les eleccions al Parlament de Catalunya es troba a disposició dels ciutadans al web de la Generalitat de Catalunya, www.parlament2010.cat.
Darrera actualització: 22.01.2019 | 15:00