1607

Certificat Naixement/Matrimoni/Defunció i Fe de Vida

Aquest tràmit permet obtenir el document que certifica la inscripció al registre civil del naixement, defunció o matrimoni, o certifica la fe de vida o estat.

Qui el pot demanar?
L'interessat o, en el cas que no es tracti "de publicitat restringida", ho pot demanar el cònyuge o ascendents/descendents fins a segon grau. En cas de persona diferent, ha d'aportar l'autorització signada per l'interessat (Model a Documents Adjunts més avall) o bé acreditar l'interès legítim.
Quan es pot sol·licitar?

Durant tot l'any, dintre de l'horari del Jutat de Pau: dimarts o divendres de 11,00h a 13,00h
 

Quan es dóna resposta?
Entre 3 i 10 dies després de rebre la sol·licitud, en el cas de demanar l'enviament del certificat per correu electrònic o recollida presencial. Entre 10 i 30 dies si es demana la tramesa per correu postal al domicili del sol·licitant. Fe de vida/estat: immediata (amb cita prèvia que cal demanar al 936730220 el dimarts i divendres de 11 a13h)
Cost
No té cap cost
Documentació necessària?
Descripció documentació
Cal presentar el document de sol·licitud que s'adjunta avall, omplert i signat amb les dades de la persona interessada de la qual es demana el certificat i de la persona sol·licitant amb les seves dades de contacte.
Com iniciar el tràmit?
Presencialment
Portant l'imprès de sol·licitud que s'adjunta avall degudament omplert i signat a l'Ajuntament, juntament amb l'autorització de l'interessat si és el cas. O bé adjuntant-la per correu electrònic a: jp.elpapiol@xij.gencat.cat
Per Internet
Emplenar el formulari
Correu electrònic
Iniciar el tràmit per correu electrònic
Adjuntant l'imprès de sol·licitud omplert i signat, acompanyat de l'autorització de l'interessat si pertoca, al correu: jp.elpapiol@xij.gencat.cat
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-05-2024 14:55