La II Fira de la Cervesa Artesana es clou amb èxit

2024-04-23 00:00:00

L’esdeveniment celebra la seva segona edició aplegant desenes d’assistents a la Pista Ludicoesportiva

Desenes de persones s’han donat cita aquest dissabte, 20 d’abril, en la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana. Des de les dotze del migdia fins al vespre, la ciutadania va tenir l’oportunitat de participar, a la Pista Ludicoesportiva, en diverses activitats musicals i lúdiques organitzades pel departament de Joventut de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Esplai Pa amb Tomàquet i la Unió de Comerciants del Papiol.  

La jornada va encetar-se amb una inauguració conduïda per Baketomba i La Garsa Timbalers. El grup va oferir una actuació musical que, un cop finalitzada, va donar pas al tast de cervesa artesana, el qual es va dur a terme al pati de la Biblioteca Municipal Valentí Almirall i va anar a càrrec de La Molinenca. A continuació, l'Esplai Pa amb Tomàquet va oferir un dinar popular i, seguidament, les famílies de l'alumnat de 6è de l'Escola Pau Vila van organitzar un bingo.

De cara a les 18 hores, la població de més de dotze anys va poder participar en l'«escalabirres», un joc que va tenir una bona acollida i el qual consisteix a escalar diverses caixes de cervesa —amb la protecció d'un arnès i casc—, amb l'objectiu de pujar-ne el màxim possible i alçar-se al capdamunt de la torre. Després, cap a les 19 hores, el discjòquei Niño va oferir una sessió de música, la qual va completar la també punxadiscos DJ Partisana.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '23-04-2024 12:20