1914
Can Bou és, sens dubte, una de les icones del modernisme popular més importants del municipi. Concebuda per l’arquitecte municipal Salvador Valeri i Pupurull, és coneguda, també, amb el sobrenom de “Casa de Pedra”, per raó de la seva morfologia exterior tan característica. Està feta amb pedres de Les Escletxes del Papiol.
Es tracta d’una casa de planta rectangular, on a banda i banda del cos central s’avancen dues ales laterals simètriques, connectades per una balconada de pedra. Es poden contemplar múltiples elements modernistes d’estil gaudinià, com són les cornises de les teulades, decorades amb volutes d’estil natural, o bé els complexos balcons de balustres irregulars, imitant un trencadís irregular.
La casa presenta un jardí inclinat a l'entrada, localitzada al carrer de l'Abat Escarré, amb una portalada de pedra igualment modernista, amb reixes de ferro forjat on consta el nom de l’edifici.
El 1918 els hereus de Miquel Bou presenten una instància a l'Ajuntament on es declaren propietaris de les finques denominades “casa Peró”, “casa Figueres” i “casa Blai” situades al carrer Ferrocarril i demanen permís per cercar-les i que les sigui donada la parcel·la sobrant d’unió pública del carreró sense sortida que duu a dues d’aquestes finques. A canvi cedirien a l’Ajuntament terreny de la façana per donar al carrer una amplada constant de 6 metres. L’Ajuntament accepta les obres a canvi del pagament de les tarifes establertes.